The Little Box

Denne måned indeholder dit Little Box abonnement følgende øl:

Aya

Det er en god sprød pilsner fra Alefarm, der er dejlig humlet med Motueka og Saaz. Motueka er kendetegnet ved at give smag af tropiske frugter og citrus, og er faktisk en af flere humlesorter, der er fremavlet på Saazhumlen. Saaz er nærmest synonym med pilsner og har bogstaveligt talt sine rødder i den tjekkiske muld. En udpræget aromahumle, der bidrager med en god bund af urtenoter.

 

Høxbroe Classic

Alefarm har også brygget denne Vienna Lager, der i Danmark er bedre kendt som Classic.

Det er en ravfarvet lagerøl, der er kendetegnet ved en dejlig smag af karamel, samtidig med at den er utroligt let at drikke.

Det er digter og spoken word kunstner Claus Høxbroe, der er på motivet af dåsen.

Pretty - Strawberry, Gooseberry & Crispy Wafer 

Her får du en Pastry Sour fra Magic Road, der absolut er til den friske side. Den er også til den sommerlige side med jordbær, stikkelsbær og vafler - så håber vi bare på bedre vejr 🤞 

 

Happy Birthday 

Det var godt nok i juni, der blev holdt fødselsdag for butikken, men det er faktisk 1. juli, der er den rigtige fødselsdag. Derfor tænker jeg, at det er på sin plads at have denne Pastry Sour med jordbær, rabarber fødselsdagskage 🎂

Gonzo

Det er anden gang, at jeg har en øl fra Dry & Bitter med i The Little Box, og det er altid en stor fornøjelse, da det er fremragende øl, de laver.

Dette er en hazy IPA med Simcoe, Chinook og Citra, der er en ret god balance mellem det frugtige og det bitre.

Derudover er jeg ret vild med det artwork, der er på dåsen. Det er en reference til filmen Fear & Loathing In Las Vegas fra 1998.

 

Mrrrau

Hazy Session IPA fra Magic Road med de tropiske humler Talus og Amarillo.

Det er en frugtig og letdrikkelig IPA, der er en god tørstslukker, en dag du er i humør til en forfriskende IPA.

Rigtig god fornøjelse!

Har du lyst til at være med i Facebook gruppen med en masse af de andre abonnenter?

Følg linket:

https://www.facebook.com/groups/947638553687275/

 

 

Vil du læse om øllen fra juni?

Friendly Neighborhood Beer Pusher

Jeg har været så heldig, at Pulfer Brewery har villet brygge denne Munich Helles Lager til mig, der efter min mening er den helt perfekte sommerøl.

Den har en god crisp mundfølelse, der gør den meget drikkevenlig, og oplagt til en varm sommerdag. Smagen er i høj grad præget af malten, der er i fokus frem for humlen, hvis man skal sammenligne den med en typisk pilsner. 

Glorfindal

Virker navnet på øllen bekendt, er det måske fordi, du har set eller læst Tolkiens Ringenes Herre. Det er nemlig navnet på en af eleverne fra universet.

I dette tilfælde er det dog en Triple IPA fra Magic Road med citra og mosaic, så meget potent citrussmag, samt en udpræget tropisk smag.

 

What did sushi say to the bee? eller Wasabee!

Ja, der sker helt afgjort en del i denne Pastry Sour fra Magic Road, men det fungerer faktisk ret godt, hvis du spørger mig.

Hvem andre end Magic Road kan lykkes med at kombinere kirsebær, rabarber, kaffe og karamel i en pastry sour? Jeg ved det ikke, men jeg er glad for, at de har gjort det, for jeg tror ikke, der er andre, der er kommet på netop denne kombination. 

Jeg håber, at du vil dele din oplevelse med mig og resten af de søde mennesker, der er med i facebookgruppen 😊 

 

Pretty - Raspberry, Strawberry & Zabaglione

Jeg håber, du kan klare hele to sur/søde øl i samme kasse, for her har du endnu en 😅

Jeg har haft en fornemmelse af, at jeg måske har været lidt for nærig med dem, da der er mange medlemmer af The Little Box, der er ret vilde med denne type.

Det er en Pastry Sour med hindbær, jordbær og Zabaglione. Sidstnævnte er en italiensk dessert, der oftest består af pisket æggeblomme, sukker og dessertvin.

Here I Come

Det er absolut ikke første gang, at Magic Road brygger en Hazy IPA, og øvelse gør som bekendt mester… Dermed ikke sagt at Magic Road laver de bedste IPA, du kan købe for penge, men der er uden tvivl en grund til, at det er de mest populære øl jeg har i min butik. Du får ganske enkelt bare en masse for pengene!

Det er heller ikke første gang, de bruger Nelson Sauvin i deres IPA - det er faktisk en af deres foretrukne humler, at bruge. Det er jeg rigtig glad for, da det er en af mine personlige favorithumler. I denne IPA er Nelson Sauvin kombineret med Sabro, hvilket efter min mening giver en udpræget smag af ananas, der er understøttet af en lækker smag af hvide druer. 

Perfect Dinner

Denne pastry stout fra Magic Road er med smag af creme Brulee og brunt sukker, så der er ikke nogen tvivl om, at vi er i dessert universet inden for øl. Det er da også en ret sød stout

Det er den fjerde stout i Magic Roads Perfect serie, der i sin tid startede med Perfect Breakfast, efterfulgt af Perfect Brunch, herefter Perfect Lunch, og nu altså Perfect Dinner. Hvad det næste bliver er et godt spørgsmål 🤔