Om os

Hos Rune er et helt særligt projekt for mig (Rune). Det udspringer blandt andet af en interesse for øl og et ønske om at udleve en drøm som iværksætter.

Derudover er det uden tvivl også et selvrealiseringsprojekt for mig personligt. Sagen er nemlig den, at jeg efter mange års uddannelse havde et meget svært møde med arbejdslivet efterfølgende. Faktisk så hård at det virkede umuligt for mig, at etablere mig på arbejdsmarkedet og dermed skabe den karriere, der ellers skulle være målet med alle årene på skolebænken.

Efter et par års arbejdsløshed fandt jeg ud af, at der var en ret god grund til at jeg havde det svært med at komme ind på arbejdsmarkedet. I første omgang fik jeg konstateret social angst, og senere har jeg også fået diagnosen ængstelig og evasiv personlighedsstruktur.

Det er to psykiske lidelser der går super godt sammen. Der er virkelig tale om en klassisk kombination indenfor psykiatrien. Lidt ligesom at en banankage ikke er det samme uden chokoladeovertræk... Jeg prøver at se det sjove i dét ;) 

 

Resultatet af de to lidelser har i særdeleshed været, at jeg har haft det meget svært med jobsøgning og dermed også at komme i beskæftigelse.  

Konsekvensen har været, at jeg aldrig har følt, at jeg har fundet min plads i samfundet, og at jeg ude af stand til realisere mine drømme. 

Derfor valgte jeg i starten af 2022 at tage springet som iværksætter, og dermed skabe mit eget arbejde. Heldigvis har jeg fundet tre andre jubeloptimister, der har troet på, at det kunne lade sig gøre, på trods af de åbenlyse udfordringer, jeg har. De har heldigvis troet på, at jeg ville være i stand til, at være den primære kraft i foretagendet, selvom det kan virker som en stor risiko at tage. Det er mig der lægger navn til det hele, men jeg kunne med sikkerhed ikke have gjort det uden den hjælp, jeg har fået!!

 

Jeg håber projektet lykkes, for jeg sætter meget stor pris, på alle de mennesker jeg har mødt indtil nu. 

 

Tak fordi du ville læse disse ord - jeg håber vi ses i butikken en dag!!

 

Rune