Club Free

I juli indeholder dit Club Free abonnement følgende øl:

Weird Weather

Denne New England IPA, der er en sand klassiker fra Mikkeller, har en flot hazy farve og en frisk smag af nyklippet græs og gran. Den har samtidig en god fylde taget i betragtning, at den er alkoholfri, og så er bitterheden ret behagelig. Alt i alt en dejligt læskende IPA. 

Free Fifty/Fifty

Dette er den første alkoholfri øl i Magic Roads Fifty/Fifty serie. Det er en serie, der hovedsageligt består af sours, og som består af 50% frugt og bær.

Det giver en smagsoplevelse, der er meget præget af frugt - i dette tilfælde er det hindbær, kirsebær og æble. Man er dog ikke i tvivl om, at det er en syrlig øl, der er basen, og den har efter min egen mening en ret god balance, da den ikke bliver for sød af en pastry sour at være.

Hazy Lazy

Ligesom der var det i juni, er der igen blevet plads til Doing Zero i abonnementet. Denne gang er det en Hazy IPA med humlerne Amarillo, Citra og Saaz. Sidstnævnte er en tjekkisk humle, der ofte bruges til pilsner og lagerøl generelt. Det er dog en såkaldt aroma humle, der derfor egner sig fint til IPA. Den er kendetegnet ved sin urtede smagsprofil.

Amarillo og Citra er langt mere frugtige i smagen, og især citrus er tydelig hos dem begge.

Easy Peasy

Nu er det blevet tid til en øl, der først lige er kommet på gaden og mig bekendt er dette den første alkoholfri pilsner fra Mikkeller, der ellers har lavet mange forskellige alkoholfri øl gennem tiderne.

Den har en god crisp mundfølelse og en god bitterhed i eftersmagen.

Rigtig god fornøjelse!!

 

Har du lyst til at være med i Facebook gruppen med en masse af de andre abonnenter?

Følg linket:

https://www.facebook.com/groups/947638553687275/

 

Vil du læse lidt om øllene fra juni?

Drink’in The Sun

Der er næsten ikke noget, der smager mere af sommer end en god hvedeøl, og man må anerkende Mikkeller for at have lavet et hit med denne øl, der efter sigende skulle være deres bedst sælgende øl også medregnet alle øl med alkohol.

Det er en hvedeøl i den amerikanske stil, så gæren fylder ikke så meget i smagsbilledet, som den gør i Weissbier. Derimod er den mere humlet og maltet i smagen.

 

Free Solo

Det er første gang Magic Road har lavet en alkoholfri IPA og det er jeg ret begejstret for. Den er Hazy og frugtig, og bare utroligt drikkevenlig og læskende. Det gør i hvert fald ikke noget, at flasken er på ½ liter, for den får meget hurtigt ben at gå på. 

 

Sunset

Denne IPA fra det danske bryggeri, Doing Zero, er mere klassisk sammenlignet med Free Solo fra Magic Road. Den er helt klar og så har den en mere markant bitterhed.

Doing Zero er et nyere bryggeri med base i København, der udelukkende fokuserer på alkoholfri øl. Det synes jeg er super spændende, og det siger også noget om, at der er et andet marked for alkoholfri øl, end der var for bare få år siden. I øjeblikket har de tre forskellige øl, men de arbejder på at tilføje nye til deres sortiment i den nærmeste fremtid.

Bianca Pineapple

Du har måske hørt om Omnipollos Bianca serie, der er anerkendt som en af de bedste serier af sours i ølverdenen. Derfor var jeg selvfølgelig nødt til at skaffe en kasse, da jeg så, at den også blev lavet i en alkoholfri version.

Denne er med ananas, og smagt til med appelsin, og jeg synes, den passer ret godt ind i denne sommerlige kasse.